RATIO logo

Bemutatjuk, miért a GABO RATIO megoldásait válassza

kep-1
kep-2
kep-3
kep-4
döntés

Ésszerű döntés

Határozott elképzelések jellemzik az élet minden területén?
Az egyenes vonalvezetésű, innovatív RATIO az ésszerű döntés a nyílászárók területén!

A legmegbízhatóbb német alapanyagból, kiemelkedő hőszigetelési értékekkel:

 • Profilrendszer: Trocal 76 MD
 • Beépítési mélység: 76 mm
 • Profilkamrák száma: 6
 • Tömítés: 3 tömítés, középtömítéses változatban
 • Üvegezés: 24-48 mm
 • Hőszigetelés: 1,16-0,75 W/m2K
 • Betörésbiztonság: RC2-ig
kiegészítők

Mikor jó választás Önnek a RATIO ablak vagy ajtó?

Ha egy határozott megjelenésű, biztonságos műanyag nyílászárót szeretne. Ha a 3 tömítési síknak köszönhetően markáns megoldást szeretne a hő- és hangszigetelésre is. Ha alumínium külső héjat és beépített redőnyt szeretne.


AluClip – külső héj a még jellegzetesebb megjelenésért

Ez egy alumíniumból készült külső héj, melyet az Önnek tetsző színben készítünk el. Azért vonjuk be vele a nyílászáró külső profilját, hogy még erőteljesebb és dekoratívabb legyen. Az eredmény: egy kiváló hőszigetelésű, alacsony karbantartási költségű műanyag ablak, mely annyira strapabíró és elegáns, mint az alumínium. Adjon határozott megjelenést az ablakának is!

 • RATIO Toló ajtó ikon GABO RATIO TOLÓ AJTÓ megoldások

  A markáns, egyedi megjelenésű toló, toló-bukó és emelő toló ajtókat Ön is saját stílusára szabhatja a hozzájuk választható alumínium külső héjnak köszönhetően.

 • RATIO Bejárati ajtó ikon GABO RATIO BEJÁRATI AJTÓ megoldások

  Kiemelkedő képességű, egyenes vonalvezetésű, hőszigetelt üveges bejárati ajtó. Egyedi stílusát az AluClip Zero külső burkolati megoldással emelheti, amivel az ajtópanel egy síkba kerül a szerkezettel.

 • Ablak ikon GABO RATIO ABLAK ÉS ERKÉLYAJTÓ megoldások

  Bukó-nyíló, bukó vagy nyíló ablak, amely profi eszközökkel alkalmazkodik az Ön céljaihoz, és minden igényének megfelel, az esztétikus megjelenéstől kezdve a kiváló hő- és hangszigetelésig.

Kérjen tőlünk ajánlatot a GABO RATIO megoldásokra


Több fájl küldéséhez, csomagolja be a csatolmányt (.rar vagy .zip)!

Tanácsadás

Építkezik, felújít? Legyen tudatos vásárló a nyílászárók esetében is! Kérje szakembereink tanácsait a tervezéstől a beépítésig!

Felmérés

Ha Ön GABO nyílászárókat választ és a beépítést is tőlünk rendeli meg, akkor a helyszín előzetes felmérésével is fokozzuk a szakszerű beépítés biztonságát.

Beépítés

Ha tőlünk rendeli meg a kiválasztott nyílászáró beépítését, akkor kollégáink az előre egyeztetett időpontban elvégzik a szakszerű beépítést.

Garancia

Termékeinkre garanciát vállalunk, a pontos feltételekről munkatársaink az ajánlattal együtt adnak Önnek tájékoztatást.

kompetenciák

KOMPETENCIÁINK


Ajtópanel

Bejárati ajtót, panel bejárati ajtót, lépcsőházi bejárati ajtót keres? Az Ön bejárati ajtaja az Ön névjegye is. Ajtópaneleink ezért színben, megjelenésben, üvegezésben, stílusban is sokfélék. Lehetnek hagyományosak és modernek, visszafogottak vagy markánsak. Találja meg több száz féle ajtónk között Ön is az igazit!
Ajtópanelek

Alumínium

Kevés olyan anyag van, mely egyszerre kiváló alapanyagként, díszítőelemként és anyagvédelmi funkcióban is. Erről Ön is meggyőződhet, ha Ratio és Futuro termékcsaládjainkhoz külső alumínium burkolatot is rendel. A minőségi felületkezelést követő porfestés változatos színeinek köszönhetően esztétikus megjelenést kölcsönöz nyílászárójának, másrészt több tíz évre megvédi a szél, a fagy, vagy a tűző nap okozta külső behatásoktól.
Alumínium

Biztonság

Egy nyílászáró lehet bármilyen szép vagy okos, de a legfontosabb feladata a betörésvédelem, hogy biztonságérzetet nyújtson. A GABO ablakok és ajtók esetében kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a biztonsági megoldásoknak köszönhetően az Ön biztonságérzete maximális lehessen. Ajtóinkat többféle zárral kérheti, az alap 5 pontos, görgős zártól a MABISZ biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező 3 pontos, illetve 4 pontos csapos, dupla zárbetétig. Igényeinek felmérése után megtaláljuk azt a megoldást, amivel nyílászárója a legtöbbet teheti az Ön biztonságáért!

Cilinderzár

Nem csak kiemelkedően biztonságos, de kényelmes megoldás is a cilinderzár. A cilinder a kulcs forgatásának egyetlen mozdulatával zárja a zárási pontokat, kívül-belül egyaránt. A biztonsági zárhoz külső oldalon akár kilincs sem szükséges, elég a gomb, a húzólap vagy csőfogantyú. Akár beléptetésre is használhatja elektromos zárólemez alkalmazásával. Kérje szakembereink segítségét a megfelelő cilinderzár kiválasztásához!

Funkciók

Az igazán jó nyílászárónak számos funkcionális követelménye lehetséges, felsoroljuk a legfontosabbakat: engedje be a természetes fényt, zárja ki a külvilág zajának minél nagyobb részét, legyen kiemelkedő hőszigetelő képessége, készüljön tartós anyagból, és legyen biztonságos a felhasznált anyagok minősége és a betörésvédelem terén is. A megbízható német alapanyagból és technikával készülő GABO ablakok nyílászárók messzemenőkig eleget tesznek ezeknek a funkcionális követelményeknek!

Hanggátlás

Vajon távol tartja majd az utca zaját az Ön ablaka? Mindez nem csak a nyílászárótól függ, de egy igazán jó ablak vagy ajtó önmagában is jelentősen csökkenti a lakást érő zajterhelést. A hanggátlási képesség a nyílászáró egyik fontos értékmérője. A jó hanggátlás függ az ablak vagy ajtó profilrendszerétől, tehát az anyagától. Az is lényeges, hogy milyen vastag az üveg: minél vastagabb, annál nagyobb a hanggátló képessége. 2 vagy 3 rétegű üvegeink hanggátló tulajdonságaival Ön is elégedett lesz. És végül sok múlik a megfelelő minőségű beépítési munkán. Teljes körű szolgáltatásunkkal Ön szakszerű, profi ablak, ajtó beépítést kaphat!

Hővédelem

Ha Ön olyan nyílászárót választ, amely kiváló hővédelmi jellemzőkkel rendelkezik, felelősségteljes döntést hoz. Egy GABO ablak, ajtó ugyanis egyben az energiatakarékosság melletti döntés is. Kíváncsi rá, milyen az adott nyílászáró hőszigetelési értéke? A W/m2K (Watt per négyzetméter Kelvin) értéket kell figyelnie. A hazai szakmai ajánlások szerinti hőszigetelési érték 1,3 W/m2K. A GABO ablakok nem hogy megfelelnek ennek, de 0,8-as csúcsértékével a FUTURO termékcsaládunk a passzívházak remek választása.

Kényelem

Egy ablak vagy ajtó is lehet kényelmes, méghozzá többféleképpen! Lényeges szempont az ergonomikus tervezés. Ablakaink, ajtóink mindegyike kézreálló és kényelmes kilincsekkel, gombokkal, fogantyúkkal rendelkezik, így Ön könnyen kiválaszthatja a megfelelőt. A kívánt nyitásirány szintén meghatározó tényezője a kényelemnek. A nyitásirányt a zsanér felől állapítjuk meg: befelé nyíló szerkezeteknél a belső oldalról, kifelé nyílóknál külső oldalról. Azt, hogy Önnek mi a legkényelmesebb, a legjobban Ön tudja: ha megfogalmazza igényeit, mi megtaláljuk hozzá a legkényelmesebb nyílászárót!

Kilincs

Amikor Ön bejárati ajtót és hozzá biztonsági zárat választ, a legtöbbször kilincset is választ. Hiszen a kilincs hagyományosan elengedhetetlen része a nyílászárónak. A kilincs által működtetett záraink alapelve egyszerű: a főzárat és a kiegészítő zárpontokat a kilincs elforgatásával lehet működtetni, a cilinder pedig reteszeli a működést. Így a kulccsal nem kell nagy erőt kifejteni. A kilincs a napi használatnak leginkább kitett kiegészítő, ezért kilincseink fontos tulajdonsága a tartósság is.
Kilincs választékunk

Párkány

A tartós, homlokzatba illeszkedő külső párkány nem csak a szép látvány miatt fontos, de a beázások elkerüléséhez is nélkülözhetetlen. Ezért is fontos, hogy időben felkerüljön a házra. A GABO könnyen beépíthető, hajlított műanyagból készített külső párkányait az Önnek tetsző színre festjük, de akár fa mintázatú fóliát is választhat hozzá. A belső könyöklő könnyű és törhetetlen anyagból készül, ellenáll az UV-sugaraknak, nem deformálódik, nem sárgul, és színben illik a fóliázott ablakokhoz. Emellett választhat alumínium párkányt is, mely nem kevésbé tartós és időtálló. Melyik illik az Ön ingatlanjának homlokzatába? A választáshoz kérje szakembereink segítségét!

Szellőzés

Hogyan akadályozhatja meg a párás ablakot, a penészedést? Nyílászáróink kiválóan hőszigetelnek, így a friss levegő rendszeres pótlásáról, ezáltal a penészedés esélyének csökkentéséről Önnek kell gondoskodnia. Ezt megteheti napi többszöri szellőztetéssel, illetve válaszhat aktív vagy passzív szellőztető megoldásaink közül is. Ajánljuk, hogy fordítson kiemelt figyelmet a gázkészülékeivel kapcsolatos szellőztetési előírásokra is.

Színek

Bármilyen színt is álmodjon meg, mindent megteszünk érte, hogy megtaláljuk rá a megoldást, hogy elégedett legyen az eredménnyel. A fa megjelenésére emlékeztető nyílászárókat szeretne, de a modern technológia minden előnyével? A fadekor ablakok strapabíró műanyagból készülnek, de a fadekor fóliának köszönhető minta miatt akár a tájjellegű stílus megtartására is alkalmasak. Műanyag ablak színek – úgy, ahogy Ön szeretné!
Színválasztékunk

Szűnyogháló

Szúnyoghálót keres műanyag ablakra, ajtóra? Többféle megoldás közül választhat, oldalra elhúzhatótól a lehúzhatóig. Oldalra elhúzható rolós szúnyogháló ajtó: egyszerű, mert az egy-vagy kétszárnyú ajtó tokján lévő dobozba visszatekeredik. Nyíló, zsanéros szúnyogháló ajtó: egyedi méretben és színben, színes ajtóhoz fóliázva is megrendelheti. Önálló rolós, lehúzható szúnyogháló: ablaktokra szerelhető, igény szerint fel- és lehúzható, szintén festhető, fóliázható. Alumínium vagy műanyag keretes fix szúnyogháló: színesen, fa mintázatú fóliázattal is. Kis fülek segítségével könnyen le és feltehető. Keskeny profilja alig észrevehetően illeszkedik az ablak keretére.

Üvegek

Üvegeinket 24 mm-től 52 mm-es vastagságban kínáljuk, 2 vagy 3 réteges szerkezeti felépítésben. Legyen szó bármilyen méretű felületről, megtaláljuk hozzá a megfelelő vastagságú, kiváló hőszigetelésű képességű üveget. A 2 és 3 rétegű szerkezeteket betekintést gátló (átláthatatlan) üveggel is elkészítjük Önnek: a különféle mintázatú (fahatású, ezüstszürke, fenyőzöld, szürke, ezüst) sötétített katedrál, vagy a fényvisszaverő réteggel ellátott reflexiós üvegből. Tegye még egyedibbé az üvegeket arany, ezüst, bronzbarna, aranytölgy vagy fehér színű osztott ablakkal, az álosztóval!

Címünk

Sóstó Ipari Park, Amerikai fasor 11-13.
Székesfehérvár
H-8000

E-mail

Ajánlatkérését az ajanlat@ablakszerker.hu e-mail címen jelezheti.

Telefon

+36 22 507 522
+36 70 633 1853
+36 70 633 2726

Bemutatóterem

Hétfő - Csütörtök: 8:00 - 17:00
Péntek: 8:00 - 16:00
Szombat - Vasárnap: Zárva

Gabo Ablakok logo

Vállalkozásunk prémium műanyag nyílászárók gyártására és forgalmazására specializálódott.

Termékcsaládaink
Termékcsaládaink
@ 2000 - Ablakszerker Kft. All Rights Reserved